Home
Assortiment
Contact
 

Elke horeca ondernemer kent het probleem van het verstoppen van de urinoir. Klanten gooien er peuken, glas en nog veel meer waar de urinoir niet voor bedoeld is. Hierdoor komt het veel voor dat de urinoir onnodig verstopt is. Om dit probleem op te lossen kwamen er urinoir roosters op de markt om deze problemen op te lossen. Later ontwikkelde men b.v. het vliegje om gericht in de urinoir te plassen.

GeRiJo heeft speciaal voor het EK voetbal in het jaar 2000, georganiseerd door Nederland en BelgiŽ, een variant op het saaie urinoir rooster bedacht. We weten allemaal dat de oranje gekte weer toeslaat als onze mannen spelen, je kunt het niet zo gek bedenken of het wordt in oranje gemaakt. Dit unieke rooster in de kleur oranje waarop een goal met balletje bevestigd is, maakt het extra leuk om tegen te plassen en te scoren!

Nu is er een nieuwe variant, het dartbordje. Een dartbord met een roterende bullseye. Als je nu op de bullseye plast, zal deze gaan draaien. GeRiJo is ervan overtuigd dat elke horeca gelegenheid waar een dartbord hangt en urinoirs aanwezig zijn, deze urinoir rooster zal moeten hebben.

 
GeRiJo heeft in 2000, plasmatjes, ook wel wcmatjes, urinoirrooster of urinoirmatje genoemd op de markt gebracht in de kleur oranje met daarop een voetbalgoaltje, Je weet als het Nederlands elftal voetbald komt de oranje gekte weer boven. Nu wordt het plassen in de urinoir extra leuk, Urinoirfun kan je het ook wel noemen. Nu komt er een variant op de markt, een plasmatje met daarop een dartbord met draaiende bulls eye, Deze worden in diverse talen geleverd met als omschrijving, Urinal Screen with spinning bulls eye. In het duits Urinal sieb mit drehendem bulls eye. Als je tegen het dartbordtje plast en je richt op de bulls eye, gaat de bullseye draaien.